Bulo Blijdhove

 
A9 - leerkracht a., Joke D., Cindy L., Tine L., Ben S., Tom v.

Nieuws
G-voetbal
21-06-2018 | A9

Met alle enthousiaste voetballers van onze school, trokken we vandaag naar de campus Ter Linde van KSCT Menen. Daar mochten we kennismaken met G-voetbal. Enkele trainers leerden ons kunstjes met de bal. We speelden allerlei balspelletjes en tot slot eindigden we met een matchke. Ben je ook gebeten door de voetbalmicrobe? Was het soms net iets te moeilijk, te druk, te veel in een gewone voetbalclub waardoor je afhaakte? Dan is G-voetbal vast wel iets voor jou. Bij documenten vind je de folder van G-voetbal Menen.
De kinderen genoten alvast van een leuke mini-training waar "voetbalplezier" op de eerste plaats staat. Dankjewel G-voetbal voor dit leuke initiatief.


Hiep hiep hoera!
17-06-2018 | A9

Op 15 juni vierden we de verjaardag van Killian. We maakten er meteen een groot feest van, want Ilian verjaart in de zomervakantie en dit wilden we zeker ook vieren. We bakten overheerlijke wafels! In de voormiddag toverden we de klas om in een heerlijke bakkerij. Het rook heerlijk in heel het huis. Het geduld van de leerlingen werd nog op de proef gesteld tot het laatste lesuurtje. De zon was van de partij en zo konden we smullen aan de picknicktafel aan de klimtoren. We genoten ervan en Killian & Ilian in het speciaal.


Bekijk archief

FotoA9 - Foto's, kalender, ...