Home > Klassen > A5 >

A5

Joke

Nieuws uit de klas


uitstap Brussel

De Sint-Hubertusgallerijen, Jeanneke Pis, de Grote Markt, Manneke Pis, het paleis, de Kunstberg,... Wie een volleerd gids nodig heeft voor Brussel... De kinderen van A5 en B8 kennen hun weg! Ook onze magen werden gevuld met een heerlijke Bru..., ik bedoel, Luikse wafel en de chocolaatjes van museum chocostory.

Generic placeholder image

schoolproject 'beroepen'

Voor de herfstvakantie werkte de ganse school rond beroepen. Wij kozen het beroep 'de kunstenaar'. Als afsluit van de 2 projectweken mochten we op bezoek in andere klassen om meer te leren over hun beroep. Helaas belandden sommige kinderen in de gevangenis. Ze hadden teveel chocomousse gegeten bij de kok.

Generic placeholder image

Adam 11 jaar

Adam vierde vrijdag 15 oktober zijn 11de verjaardag. Die werd uitbundig gevierd met vele ritjes op de go-carts.

Generic placeholder image

week van het bos

Deze gekke bende ging op 11 oktober naar het bos. We leerden het openbaar vervoer nemen (bus). We genoten van de rust en de stilte in het bos. Die rust verstoorden we soms heel even voor een leuk spelletje. Onze kennis van bomen/ nootjes/...werd opgefrist. We maakten ook een kleine wandeling met knooppunten. De kinderen loodsten ons veilig terug naar het beginpunt. Enne...wie is volgens jou het beste elfenbankje?

Generic placeholder image

Lewis 12 jaar

Het eerste feestje van het schooljaar zit er reeds op. Lewis werd op de laatste vakantiedag 12 jaar. Dit werd gevierd met chocolademousse.

Generic placeholder image