Home > Klassen > A4 >

A4

Hanne

Nieuws uit de klas


2019.11.28 bezoek spelotheek

Op 28 november gingen we samen met B5 naar de spelotheek te Menen. Daar kregen we wat uitleg over de spelotheek. Daarna mochten we in groepjes spelletjes spelen.

Generic placeholder image

2019.11.12 Uitstap naar Ieper

Op 12 november gingen we samen met B5 naar Ieper. We stapten naar de Menenpoort om daar een en ander te bekijken en bij te leren. In de namiddag volgend we een workshop en een rondleiding in het In Flanders Fields Museum. Het was een heel leuke en leerrijke dag!

Generic placeholder image

2019.10.25 herfstactiviteit

Op vrijdag 25 oktober hadden we met de hele school onze herfstactiviteit. Voor onze klas was er eerst een wandeling, daarna mochten we gaan kijken naar een show van Technopolis in De Steiger. Vervolgens gingen we te voet naar het zwembad. Daar hebben we buiten gepicknickt. Als we klaar waren met eten mochten we ons klaarmaken om te gaan zwemmen. Na het zwemmen hebben we nog een beetje gewandeld en gespeeld. Het was een super leuke dag!

Generic placeholder image

2019.10.24 Park- en bosspelen

Op donderdag 24/10 gingen we naar de park- en bosspelen in het park te Wevelgem. Daar mochten we in groepjes allerlei spelletjes spelen. We vonden het super leuk!

Generic placeholder image

2019.10.08 Loopwedstrijd scholengemeenschap

Op dinsdag 8 oktober was het loopwedstrijd. Foto’s kan je vinden bij het onderdeel school.

Generic placeholder image

2019.09.24 verjaardag Jayden en Amélia

Op maandag 23 september was Jayden jarig. En op dinsdag 24 september was Amélia jarig. We vierden hun verjaardag met lekkere pannenkoeken. Mmmmmm ...!

Generic placeholder image

2019.10.04 Klassikale beloning

Op 4 oktober was het voor de eerste keer klassikale beloning. Iedereen was in orde en kon deelnemen. We mochten popcorn eten en een film kiezen. We kijken al uit naar de volgende beloning!

Generic placeholder image

2019.10.17 Verkeerswandeling

Op donderdag 17 oktober maakten we een verkeerswandeling met juf Ann. We leerden heel wat bij in het verkeer. Gelukkig was het mooi weer en was er ook even tijd om wat te spelen. Toen we terug in de klas waren mochten we een eigen fluojas ontwerpen voor een wedstrijd.

Generic placeholder image

2019.09.03 Verjaardag Arne

Op 3 september was Arne jarig!
We hebben zijn verjaardag in de klas gevierd met lekkere fruitsalade.

Generic placeholder image

2019.09.02 Eerste schooldag: 'Op zoek naar geluk!'

De eerste schooldag was heel leuk! In de namiddag maakten we op een leuke, speelse manier kennis met 10 geluksvogels. Doorheen het schooljaar zullen we de vogels beter leren kennen tijdens ons jaarproject 'Op zoek naar geluk...'
Op het einde van de namiddag kregen we als beloning elk een geluksvogeltje.

Generic placeholder image